هزینه عمل شقاق با لیزر

به ترک خوردگی و زخم شدن لبه داخلی مقعد که درد و خونریزی را در هنگام اجابت مزاج برای بیماران به همراه دارد شقاق گویند. این بیماری به صورت خط طولی و دندانه ای در ناحیه تحتانی مقعد ایجاد شده و چون این ناحیه دارای حسگرهای زیادی می باشد به همین خاطر برای فرد بیمار بسیار دردناک خواهد بود. در این مقاله قصدد داریم تا در رابطه با هزینه عمل شقاق با لیزر و همچنین روش های مختلف درمانی صحبت کنیم; پس تا پایان با ما همراه باشید.

چه عواملی باعث ایجاد شقاق می شود؟

عوامل بروز شقاق

عوامل زیادی به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث ایجاد یا زمینه ساز این بیماری هستند. البته تغذیه و سبک زندگی که نادیده گرفته می شود, نقش تعیین کننده ای در بروز شقاق دارد. اصلی ترین عامل تشکیل دهنده در بروز آن عبارتند از:

  • یبوست و عادات نامناسب غذایی

متاسفانه رژیم غذایی نادرست که افراد کثیری به سمت آن روی آورده اند و همچنین مصرف زیاد فست فودها باعث شده آمار مبتلایان به یبوست و به دنبال آن بیماری شقاق بالا رود. بدین منظور می توان از خوراکی های ملین و نوشیدنی های سالم استفاده کرد که جایگزین مناسبی برای جلوگیری از یبوست های مکرر می باشند.

  • استفاده از دستمال زبر

استفاده کردن از دستمال های زبر در هنگام خشک نمودن مقعد پس از دستشویی, سبب ایجاد زخم های ناحیه مقعد و بیماری های تناسلی خواهد شد. به همین خاطر از تا حد ممکن از حوله مرطوب یا دستمال هایی با بافت لطیف و نخی استفاده کنید.

  • رابطه جنسی مقعدی 

یکی از دلایل رایج در ایجاد شقاق, روابط جنسی از ناحیه مقعد می باشد که آسیب جدی و جبران ناپذیری به کانال های داخلی رکتوم می رساند. ادامه دار بودن این روابط در طولانی مدت علاوه بر فیشر, مشکلاتی مانند بی اختیاری مدفوع و گاز روده را نیز به همراه خواهد داشت.

  • بارداری مکرر و تحمل فشار بر روی مقعد

زایمان طبیعی, بارداری و … با فشار آوردن زیاد به ناحیه تحتانی لگن, نقش زیادی در ایجاد بیماری های مقعد دارد. به همین خاطر ابتلا به شقاق در بانوان بسیار بیشتر از مردان می باشد.

  • خاراندن بیش از حد مقعد

در بعضی مواقع وجود بیماری هایی مانند انگل, حساسیت های پوستی و… سبب ایجاد خارش های مکرر در نواحی مقعد می شود در صورتی که فورا درمان نشود زخم و خونریزی مکرر در اثر خاراندن زیاد به وجود می آید.

  • سابقه بیماری های روده ای

در صورتی که شقاق حاد و مزمن درمان نشود امکان ابتلا به سرطان ناحیه رکتوم زیاد می باشد. بالعکس این موضوع نیز وجود دارد. یعنی افرادی که سابقه بیماری هایی مانند سرطان روده ای دارند نسبت به دیگران بیشتر در معرض ابتلا به شقاق هستند. لذا افرادی که به این عارضه دچار هستند باید مراقبت های ویژه ای در این خصوص داشته باشند.

  • ورزش نکردن و کم تحرکی

هر تحرک ورزشی به منظور درمان بیماری های نشیمنگاهی برای افراد مبتلا بسیار مناسب و ضروری می باشد; چرا که منجر به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و سوخت وساز بدن می شود. شما می توانید روزانه با صرف زمان حداقل 30 دقیقه ورزش از سفت شدن مدفوع که منجر به بروز شقاق می شود جلوگیری کنید.

شقاق در چه کسانی شایع است؟

شقاق جزء بیماری هایی است که در همه سنین رخ داده و مختص گروه سنی خاصی نیست. در حالت کلی مردان و زنان به یک اندازه به این بیماری مبتلا می شوند ولی احتمال شیوع آن در زنان پس از زایمان به نسبت مردان بیشتر خواهد بود. البته ناگفته نماند که با کهولت سن احتمال ابتلا به شقاق کمتر شده و معمولا در سنین جوانی و کودکی (کمتر از یک سال) بسیار دیده می شود.

مزایای لیزر درمانی شقاق

درمان شقاق چه به روش سنتی و چه به صورت جراحی با لیزر, بدون بازگشت و قطعی بوده ولی نکته حائز اهمیت در میزان درد و خونریزی بیمار پس از عمل می باشد. به همین منظور مزایای لیزر درمانی عبارتند از:

  • سرپایی بودن عمل و بدون بستری در بیمارستان
  • دوره نقاهت کوتاه مدت
  • بازگشت به کار در کوتاه ترین زمان
  • درد و خونریزی کمنر نسبت به جراحی سنتی
  • صرفه جویی در زمان و هزینه
  • عدم استفاده از بیهوشی کامل

 

مزایای لیزر درمانی

هزینه عمل شقاق با لیزر

آیا می دانید که شقاق چگونه جراحی می شود؟ زمانی که شما به متخصص برای درمان بیماری خود مراجعه می کنید, او با استفاده از لیزر بافت های آسیب دیده را برش داده و آن را از مقعد خارج می سازد. برخلاف تصور برخی از بیماران, این روش از جراحی بدون خونریزی, درد و بی حسی انجام می شود. علاوه بر تمامی این موارد, فرد نیاز به بستری در بیمارستان نیست و قادر خواهد بود پس از عمل به فعالیت های روزمره بپردازد. به طور کلی هزینه عمل شقاق به موارد زیر بستگی دارد که عبارتند از:

  • نرخ دستمزد جراح متخصص
  • نوع دستگاه لیزر
  • شهر و نقاطی که برای درمان به آنجا می روید
  • میزان پیشرفت و حاد بودن بیماری
  • نوع شقاق

با این تفاسیر برای تعیین دقیق هزینه جراحی باید به پزشک مراجعه کرده و پس از معاینات انجام شده توسط متخصص, هزینه آن برآورد می شود.

آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل شقاق با لیزر را پوشش می دهد؟

یکی از سوالات پر تکراری که بیماران از دکتر نشیمنگاه می پرسند این موضوع است که آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه های درمان شقاق را پوشش می دهد یا خیر؟ در پاسخ باید بگوییم که بعضی از بیمه ها مانند بیمه تکمیلی تمامی هزینه جراحی را متقبل می شوند. البته باید خاطر نشان کنم که مراکز درمانی که با بیمه تامین اجتماعی قرارداد دارند و هزینه عمل را پرداخت می کنند, از روش سنتی و جراحی باز برای درمان شقاق استفاده خواهند کرد که افراد باید این نکته را مدنظر قرار دهند.

معمولا سازمان تامین اجتماعی به دلیل پر هزینه بودن بعضی از جراحی ها, هیچ گونه قراردادی با مراکز درمان خصوصی ندارد. همین امر باعث شده که افرد نسبت به این موضوع حساس شده و به دنبال پوشش هزینه توسط بیمه باشند. البته بسیاری از بیمه ها این گونه نیستند مثلا بیمه تکمیلی نزدیک به 80 درصد هزینه های جراجی شقاق را متقبل می شود.

 

مقالات پیشنهادی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.