همه چیز درباره بواسیر داخلی

بواسیر یا همان هموروئید امروزه در بین جوامع مختلف پیشرفت بسیار زیادی داشته است و تقریبا می توان گفت که بیش از 60 درصد افراد دنیا حداقل یکبار به این مشکل مبتلا خواهند شد که تعداد بسیار اندکی از آنها نیاز به درمان جدی خواهند داشت که ما در این مقاله می خواهیم در رابطه با همان تعداد صحبت کنیم.البته ت اصلی بر روی بواسیر داخلی خواهد بود که به نسبت کمتر دیده می شود و از آن طرف درمان های خانگی بر رویش اثر کمتری دارد (در ادامه متوجه خواهید شد چرا).

خب قبل از اینکه بخواهیم روش های درمانی و جلوگیری از بواسیر را به شما دوستان آموزش دهیم,می بایست با خود بیماری و اینکه علائمش چیست آشنا شوید.به طور کلی بواسیر زمانی به وجود می آید وریدهای اطراف مقعد در اثر فشار بیش از اندازه دچار تورم و التهاب می شوند که این مشکل به مرور زمان بیشتر و بیشتر شده و باعث به وجود آمدن بافت افتاده خواهد شد.در نظر داشته باشید که رگ های متورم در ابتدا به راحتی قابل تشخیص نیستند و تنها درد و خونریزی هستند که می توانند شما را در تشخیص این مشکل یاری کنند.

معرفی بواسیر داخلی

بواسیر داخلی که با نام هموروئید هم شناخته می شود,در داخل ناحیه مقعدی و جایی که دید کاملی وجود ندارد,رخ خواهد داد و به همین خاطر بیش از 80 درصد افراد به هیچ عنوان در مراحل شکل گیری متوجه حضورش در بدن خود نخواهند شد که مشکلی نیست.از اصلی ترین نشانه نوع داخلی می توانیم به خونریزی اشاره کنیم که روزهای اول بسیار کم بوده و به شکل رگه هایی بر روی مدفوع دیده می شود که متاسفانه کسی آن را جدی نمی گیرد.البته گاهی مواقع پیش می آید که هموروئید داخلی با درد همراه است که می تواند به دلیل وجود نوع خارجی (همزمان) یا عفونت باشد که این مورد را پزشک باید به شما بگوید.

بدون دوره نقاهت

بسیاری از بیماران در روزهای ابتدایی می خواهند با روش های سنتی و دارویی کار خودشان را انجام دهند که شکست هم می خورند و دلیلش هم این است که بعد از شدت گرفتن بواسیر,دیگر روش های خانگی به کار نمی آیند و می بایست بدون تلف کردن وقت اقدام به لیزر یا جراحی کنید که هر کدام از این دو یک سری مزایا و معایب مخصوص به خودشان را دارند.اما این تمام ماجرا نیست و بواسیر داخلی بر اساس شدت و علائمی که دارد,به 4 نوع مختلف تقسیم شده که عبارتند از :

مطالب مرتبط
  • هموروئید داخلی بسیار ضعیف : اولین مرحله ای که قابل تشخیص است به حساب می آید که بیمار تنها رگ های متورم و کمی خونریزی دارد که اغلب در هنگام دفع قابل مشاهده می باشد.اگر از همین حالا بیماری خودتان را جدی بگیرید,روش های درمان خانگی می توانند کمک زیادی به شما بکنند که در مقاله ای جدا در رابطه با این موضوع صحبت کرده ایم).
  • هموروئید داخلی ضعیف : کمی جلوتر برویم,خونریزی افزایش پیدا کرده و بافت بواسیر دچار افتادگی خواهد شد که در هنگام نشستن های طولانی یا انجام فعالیت سنگین دیده می شود.البته اصلا جای نگرانی نیست و بعد از مدت کوتاهی به داخل باز خواهد گشت.
  • هموروئید داخلی شدید : در مرحله سوم دیگر خبری از روش های سنتی نیست و این موارد تنها می توانند به عنوان کنترل کننده بیماری به کار گرفته شوند.خونریزی به جایی می رسد که بعد از هر بار دفع حداقل چند قطره خون و لخته بیرون می آید و از آن طرف بافت دارای افتادگی دیگر خود به خود به داخل باز نخواهد گشت و می بایست این کار را به شکل دستی انجام دهید.
  • هموروئید داخلی بسیار شدید : در حالت آخر همه چیز در بدترین حالت خود قرار دارد و باید سریعا به پزشک مراجعه کنید تا لیزر آغاز شود.خونریزی ممکن است باعث تعضیف و ایجاد مشکلات جدی در خانم ها و افراد کم خون شود که ما غذاهای خون ساز مانند جیگر را پیشنهاد می کنیم.بافت بیرون افتاده به حدی شدید خواهد بود که حتی با دست هم به مکان اولیه خود باز نخواهد گشت و بهتر است سعی نکنید!

دلایل اصلی ایجاد بواسیر داخلی

این سوال را بسیاری از بیماران از ما می پرسند که چرا به بواسیر مبتلا می شوند با اینکه کار خاصی انجام نداده اند؟ باید بدانید که موارد زیادی برای این مشکل مطرح شده اند و نمی توانید بگویید که یک دلیل خاص است.به هر حال مهم ترین موارد عبارتند از :

  1. نشستن بیش از اندازه که در جوامع امروزی به وفور دیده می شود,یکی از مهمترین دلایل فشار آمدن به رگ های تحتانی می باشد که افراد شاغل به ویژه کارمندان به این مشکل دچار خواهند شد.پیشنهاد ما این است که بعد از هر 1:30 نشستن,حداقل 5 دقیقه راه بروید!
  2. خوردن غذاهای آماده مانند فست فودها و کنسرو,به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و همچنین مواد اولیه بی کیفیت می توانند در مدت کوتاهی آسیب های زیادی به دستگاه گوارش و گردش خون بزنند.
  3. سعی کنید در طول روز ای فیبرهای گیاهی استفاده کنید که بیشتر در سبزیجات و میوه ها وجود دارد.این ماده مغذی می تواند کمک زیادی به عملکرد درست دستگاه گوارش و در نتیجه عدم ایجاد یبوست و اسهال کند.چرا که یبوست با ایجاد فشار بر ناحیه مقعدی,بواسیر را تشدید می کند و باید مراقب باشید.
  4. اگر بتوانید در طول روز 30 دقیقه ورزش سبک کنید,می توان تا حد زیادی از ایجاد بواسیر داحلی جلوگیری و در نتیجه وضعیت سالم تری داشته باشید.البته کسانی که ورزش به صورت حرفه ای انجام می دهند باید زیر نظر مربی باشند و از آن طرف هم رژیم غذایی مناسبی داشته باشند که مشکلی به وجود نیاید.

روش های درمان هموروئید

برای درمان این بیماری سه روش بیشتر وجود ندارد که در مرحله اولین می توانیم راه حل های خانگی را در نظر بگیریم و بعد از آن می رسیم به لیزر و جراحی سنتی.همانطور که گفته شد,روش های سنتی کارایی بسیار کمتری دارند و بهتر است خیلی وقتان را با آنها تلف نکنید.اما دو مورد دیگر حائز اهمیت هستند که در این بین تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند که مطابق تصویر زیر می باشد.

درمان بواسیر با لیزر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.